Voordelen van Personal Training

AAN HUIS

Je wilt gezonder leven, meer energie, sterker worden en lekkerder in je vel komen? Je hebt hiervoor de eerste stappen al gezet door lid te worden van een sportschool en hier ook af en toe naar toe te gaan, maar de resultaten blijven uit. Je weet eigenlijk niet goed waar je mee bezig bent.
Dan kan Personal training goed werken voor jou!

Wat doet een personal trainer?
Een personal trainer luistert naar jouw specifieke wensen en maakt een compleet plan speciaal voor jou. Het is dus op maat gemaakt op jouw lijf en leven. Het plan omvat vaak veel meer dan alleen een trainingsschema. Zo is een voedingsadvies/plan vaak een vast onderdeel van jouw persoonlijke plan om je doelen te bereiken. Daarnaast voorziet een personal trainer jou van de nodige motivatie en complimenten of geeft je, indien nodig, dat duwtje in je rug of die schop onder je kont.

Kosten
Veel mensen hebben het idee dat een personal trainer ‘duur’ is. Maar het is maar net hoe je het bekijkt: als jij een lidmaatschap bij de sportschool hebt voor pakweg € 40,- per maand, maar je kunt je er maar met moeite toe zetten om ernaar toe te gaan of je bent al maanden aan het trainen, maar het resultaat blijft uit, is dat dan niet duur?
Door te trainen met een personal trainer zie je vaak sneller resultaat. Oké, de kosten per uur liggen misschien iets hoger. Het uurtarief varieert zo tussen de € 40,- en € 100,- per uur. Maar je hebt wel iemand die echt specifiek naar jouw wensen luistert, jouw lichaam analyseert en kijkt naar jouw mogelijkheden en belemmeringen. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om een uurtje die echt onverdeelde aandacht te krijgen?
Trainen met een personal trainer kun je het beste zien als een investering in jezelf. En dat ben je toch zeker waard?

Wat zijn de voor- en nadelen van Personal Training?

De voordelen van een personal trainer op een rij:


• Op maat gemaakt programma
• Gevarieerde trainingen
• Sneller resultaat
• Persoonlijke aandacht
• Fysieke en mentale coaching
• Helpt je je doelstellingen te behalen
• Motiveert
• Maakt je bewust van gezonde voedingskeuzes

De nadelen van een personal trainer op een rij:


• Hogere kosten dan een gemiddeld sportschoolabonnement
• Kwaliteit en betrouwbaarheid van een personal trainer zijn niet altijd van te voren duidelijk
• Je zit altijd aan een afspraak met iemand vast (kan ook een voordeel zijn…)

De belangrijkste tip als je overweegt om met een personal trainer te gaan trainen is dat jouw gevoel over de trainer goed moet zijn. Je moet die zogenaamde ‘klik’ met je trainer hebben. Dan heb je de grootste kans op succes!

Even voorstellen

Wie ben ik

personal training aan huis in steenwijk
personal trainer steenwijk

Ik ben Samantha, jouw personal trainer, dertiger en mama van 2 kids. Sporten is al vele jaren een grote hobby. Zo groot dat ik er destijds zelfs mijn werk van heb gemaakt. Door te sporten vind ik de nodige ontspanning. Even helemaal niets moeten en tijd voor en aan jezelf.

Ik hoop dat ik jou ook dat stukje ontspanning en het plezier in sporten kan geven. Graag ga ik aan de slag om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Een stukje advies en het ontwikkelen van jouw sterke punten horen daar ook bij.

Met een regelmatige training en gezond voedingspatroon zul jij jezelf fitter, vitaler en gezonder voelen. En wie wil dat nou niet?! Ga vandaag nog voor die gezonde levensstijl.

Mijn toegevoegde waarde

\

Je hebt geen reistijd, ik kom immers naar je toe!

\

Trainen wanneer het jou uitkomt

\

100% persoonelijke begeleiding

\

Ik zorg ervoor dat jij je doelen behaalt

Wat zeggen anderen

Klant Ervaringen

Sporten bij Samantha heeft mij erg goed gedaan.
De lessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning.
Je krijgt een sportschema waar alles in zit en afgestemd op je wensen.
Een fijne persoonlijke begeleiding.
Luistert naar wat je nodig hebt.
Ik kan het iedereen aanraden als je wil beginnen met een goede en serieuze start voor jezelf!

Sucha Hanekamp

Al een aantal jaren is Samantha mijn persoonlijke trainster/coach. Wat ik heel fijn vind is dat de lessen op mijn persoonlijke kunnen en wensen worden afgestemd, de oefeningen zijn goed op elkaar afgestemd en soms ‘tovert’ ze nog onverwacht iets extra’s uit haar mouw om het nóg meer uitdagend te maken.  Ze weet exact waar mijn grenzen liggen en gaat daar heel subtiel mee om, waar mijn brein denk ‘ik kan het niet meer’, weet Samantha er altijd nog iets meer uit te halen dan ik zelf zou denken. Wat ik ook erg fijn vindt is haar humor, we hebben naast de pittige lessen, ook veel lol. Als ik het even zwaar vindt zegt ze met een lach “jij wilde dit”. Ik ben echt blij met haar begeleiding naar een fitter leven.. Ze is mijn stok achter de deur, ook in het maken van commitment naar de afspraken toe is ze mijn coach.

Bianca Kroeze

Pakketten

Kies zelf hoe jij het liefste traint. Is dat samen of alleen?

*Trainingen worden gegeven aan huis of op een andere, samen gekozen, locatie.

kom in contact

Voeg de daad bij het woord en stel niet langer uit, ervaar wat ik voor jou kan betekenen. De beste manier om hierachter te komen, is door het uit te proberen.

Neem vandaag nog contact met mij op. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet!

Leave this field blank

of