wat zijn de Voordelen van Personal Training aan huis

Ben je op zoek naar een manier om op een efficiënte en effectieve manier aan je gezondheid en fitheid te werken, maar wil je niet naar de sportschool? Overweeg dan personal training aan huis! Bij Fun Fit Steenwijk bied Samantha personal training aan huis aan, waardoor je in je eigen vertrouwde omgeving kunt werken aan je doelen.

Wat is Personal Training aan huis?

Personal training aan huis betekent dat je samenwerkt met een professionele personal trainer die naar jouw huis komt om je te begeleiden bij je workouts. Dit heeft als voordeel dat je geen reistijd hebt en je je niet ongemakkelijk voelt in de sportschool. Je kunt in alle rust en privacy werken aan je doelen, terwijl je persoonlijke trainer je helpt om het beste uit jezelf te halen.

Hoe werkt Personal Training aan huis?

 Bij Fun Fit Steenwijk beginnen we altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om je doelen te bespreken en eventuele beperkingen of blessures in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek stellen we een trainingsplan op dat specifiek op jou is afgestemd. Daarna komt je personal trainer op de afgesproken tijd naar jouw huis voor de training. De personal training sessies duren meestal 60 minuten en ik zal zal je gedurende deze tijd begeleiden en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Naast dit ontvang je ook de inlog van mijn online trainings platform. Hiermee kan je 24×7 online training volgen die ik reeds heb opgenomen. Hiermee kan je vaker in de week sporten wanneer en waar het jou het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Personal Training aan huis?

De voordelen van een personal trainer aan huis op een rij:

Er zijn veel voordelen verbonden aan personal training aan huis. Een paar van deze voordelen zijn:

 

  1. Persoonlijke aandacht: Doordat je een-op-een begeleiding krijgt van je personal trainer, kan hij of zij je volledige aandacht geven en je helpen om het beste uit jezelf te halen.
  2. Geen reistijd: Je hoeft geen tijd te verspillen aan het reizen naar de sportschool. Je personal trainer komt naar jou toe, wat tijd en energie bespaart.
  3. Privacy: Als je je ongemakkelijk voelt in de sportschool, is personal training aan huis de perfecte oplossing. Je kunt in alle rust en privacy werken aan je doelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over anderen die naar je kijken.
  4. Flexibiliteit: Personal training aan huis biedt veel flexibiliteit omdat je zelf kunt bepalen wanneer je traint. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool.

De belangrijkste tip als je overweegt om met een personal trainer te gaan trainen is dat jouw gevoel over de trainer goed moet zijn. Je moet die zogenaamde ‘klik’ met je trainer hebben. Dan heb je de grootste kans op succes!

Even voorstellen

Wie ben ik

personal training aan huis in steenwijk
personal trainer steenwijk

Ik ben Samantha, jouw personal trainer, dertiger en mama van 2 kids. Sporten is al vele jaren een grote hobby. Zo groot dat ik er destijds zelfs mijn werk van heb gemaakt. Door te sporten vind ik de nodige ontspanning. Even helemaal niets moeten en tijd voor en aan jezelf.

Ik hoop dat ik jou ook dat stukje ontspanning en het plezier in sporten kan geven. Graag ga ik aan de slag om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Een stukje advies en het ontwikkelen van jouw sterke punten horen daar ook bij.

Met een regelmatige training en gezond voedingspatroon zul jij jezelf fitter, vitaler en gezonder voelen. En wie wil dat nou niet?! Ga vandaag nog voor die gezonde levensstijl.

Mijn toegevoegde waarde

\

Je hebt geen reistijd, ik kom immers naar je toe!

\

Trainen wanneer het jou uitkomt

\

100% persoonelijke begeleiding

\

Ik zorg ervoor dat jij je doelen behaalt

Wat zeggen anderen

Klant Ervaringen

Sporten bij Samantha heeft mij erg goed gedaan.
De lessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning.
Je krijgt een sportschema waar alles in zit en afgestemd op je wensen.
Een fijne persoonlijke begeleiding.
Luistert naar wat je nodig hebt.
Ik kan het iedereen aanraden als je wil beginnen met een goede en serieuze start voor jezelf!

Sucha Hanekamp

Al een aantal jaren is Samantha mijn persoonlijke trainster/coach. Wat ik heel fijn vind is dat de lessen op mijn persoonlijke kunnen en wensen worden afgestemd, de oefeningen zijn goed op elkaar afgestemd en soms ‘tovert’ ze nog onverwacht iets extra’s uit haar mouw om het nóg meer uitdagend te maken.  Ze weet exact waar mijn grenzen liggen en gaat daar heel subtiel mee om, waar mijn brein denk ‘ik kan het niet meer’, weet Samantha er altijd nog iets meer uit te halen dan ik zelf zou denken. Wat ik ook erg fijn vindt is haar humor, we hebben naast de pittige lessen, ook veel lol. Als ik het even zwaar vindt zegt ze met een lach “jij wilde dit”. Ik ben echt blij met haar begeleiding naar een fitter leven.. Ze is mijn stok achter de deur, ook in het maken van commitment naar de afspraken toe is ze mijn coach.

Bianca Kroeze

Pakketten

Kies zelf hoe jij het liefste traint. Is dat samen of alleen?

*Trainingen worden gegeven aan huis of op een andere, samen gekozen, locatie.

kom in contact

Voeg de daad bij het woord en stel niet langer uit, ervaar wat ik voor jou kan betekenen. De beste manier om hierachter te komen, is door het uit te proberen.

Neem vandaag nog contact met mij op. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet!

Leave this field blank

of