Small Group TRaining: Sporten met je vrienden is nog nooit zo leuk geweest!

Wil je werken aan je gezondheid en fitheid, maar vind je het leuker om dit samen met je vrienden te doen? Dan is small group training misschien iets voor jullie! Bij Fun Fit Steenwijk bieden we small group training aan in Steenwijk en omgeving, waarbij je in een kleine groep samen traint onder begeleiding van professionele trainer Samantha.

Wat is  Small Group Training?

Small group training is een vorm van training waarbij je in een kleine groep van maximaal 6 personen traint onder begeleiding van een professionele trainer. De trainingen zijn gericht op het behalen van specifieke doelen, zoals gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van je conditie. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethoden en -materialen, waaronder gewichten, cardio-apparatuur en bodyweight-oefeningen. Je kan het zien als een training die ook gegeven wordt bij Bootcamp en Crossfit.

Hoe werkt Small Group Training?

Bij Fun Fit Steenwijk bieden we small group training aan in Steenwijk. De trainingen duren 60 minuten en worden gegeven op vaste tijdstippen. Voordat jullie beginnen met trainen, heb je een intakegesprek met mij om je doelen te bespreken en eventuele blessures of beperkingen in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek wordt er een trainingsplan op maat gemaakt.
Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan verschillende aspecten van je fitheid, zoals kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. De trainer zorgt ervoor dat de oefeningen worden aangepast aan het niveau van de groep, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan trainen.

Wat zijn de voordelen van Small Group Training?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het trainen in een kleine groep. Een paar van deze voordelen zijn:

 

  1. Motivatie: Doordat je samen traint met anderen en elkaar kunt aanmoedigen en uitdagen, blijf je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.
  2. Persoonlijke aandacht: Ondanks dat je in een groep traint, krijg je toch persoonlijke aandacht van de trainer. De trainer kan je helpen bij het uitvoeren van de oefeningen en zorgt ervoor dat je de juiste techniek gebruikt.
  3. Gezelligheid: Trainen in een groep is ook gewoon gezellig! Je leert nieuwe mensen kennen en kunt samen werken aan jullie gezondheid en fitheid.
  4. Betaalbaar: Small group training is vaak betaalbaarder dan personal training, terwijl je toch de voordelen van begeleiding en persoonlijke aandacht hebt.
  5. Locatie: In samenspraak kiezen we een locatie uit waar we gaan trainen. Dit kan in een openbare ruimte zijn of bij iemand thuis. Dit kan uiteraard op roulerende basis zijn.

De belangrijkste tip als je overweegt om met een personal trainer te gaan trainen is dat jouw gevoel over de trainer goed moet zijn. Je moet die zogenaamde ‘klik’ met je trainer hebben. Dan heb je de grootste kans op succes!

Even voorstellen

Wie ben ik

personal training aan huis in steenwijk
personal trainer steenwijk

Ik ben Samantha, jouw personal trainer, dertiger en mama van 2 kids. Sporten is al vele jaren een grote hobby. Zo groot dat ik er destijds zelfs mijn werk van heb gemaakt. Door te sporten vind ik de nodige ontspanning. Even helemaal niets moeten en tijd voor en aan jezelf.

Ik hoop dat ik jou ook dat stukje ontspanning en het plezier in sporten kan geven. Graag ga ik aan de slag om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Een stukje advies en het ontwikkelen van jouw sterke punten horen daar ook bij.

Met een regelmatige training en gezond voedingspatroon zul jij jezelf fitter, vitaler en gezonder voelen. En wie wil dat nou niet?! Ga vandaag nog voor die gezonde levensstijl.

Mijn toegevoegde waarde

\

Je hebt geen reistijd, ik kom immers naar je toe!

\

Trainen wanneer het jou uitkomt

\

100% persoonelijke begeleiding

\

Ik zorg ervoor dat jij je doelen behaalt

Wat zeggen anderen

Klant Ervaringen

Sporten bij Samantha heeft mij erg goed gedaan.
De lessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning.
Je krijgt een sportschema waar alles in zit en afgestemd op je wensen.
Een fijne persoonlijke begeleiding.
Luistert naar wat je nodig hebt.
Ik kan het iedereen aanraden als je wil beginnen met een goede en serieuze start voor jezelf!

Sucha Hanekamp

Al een aantal jaren is Samantha mijn persoonlijke trainster/coach. Wat ik heel fijn vind is dat de lessen op mijn persoonlijke kunnen en wensen worden afgestemd, de oefeningen zijn goed op elkaar afgestemd en soms ‘tovert’ ze nog onverwacht iets extra’s uit haar mouw om het nóg meer uitdagend te maken.  Ze weet exact waar mijn grenzen liggen en gaat daar heel subtiel mee om, waar mijn brein denk ‘ik kan het niet meer’, weet Samantha er altijd nog iets meer uit te halen dan ik zelf zou denken. Wat ik ook erg fijn vindt is haar humor, we hebben naast de pittige lessen, ook veel lol. Als ik het even zwaar vindt zegt ze met een lach “jij wilde dit”. Ik ben echt blij met haar begeleiding naar een fitter leven.. Ze is mijn stok achter de deur, ook in het maken van commitment naar de afspraken toe is ze mijn coach.

Bianca Kroeze

Pakketten

Kies zelf hoe jij het liefste traint. Is dat samen of alleen?

*Trainingen worden gegeven aan huis of op een andere, samen gekozen, locatie.

kom in contact

Voeg de daad bij het woord en stel niet langer uit, ervaar wat ik voor jou kan betekenen. De beste manier om hierachter te komen, is door het uit te proberen.

Neem vandaag nog contact met mij op. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet!

Leave this field blank

of