Trainen met een personal trainer is meer dan sporten alleen!

Een personal trainer is meer dan alleen iemand die je begeleiding geeft tijdens het sporten. Het gaat ook om het behalen van persoonlijke doelen, het opstellen van een plan op maat en het bieden van de juiste motivatie en ondersteuning.

Haal het maximale uit jezelf!

Een personal trainer helpt je om het maximale uit jezelf te halen. Samantha gaat je helpen om je doelen te definiëren en aan de hand daarvan een plan op te stellen zodat je deze doelen ook gaat halen. Dit kan gaan om gewichtsverlies, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je conditie of het verhogen van je algehele gezondheid.

Fysiek en Mentaal sterker worden

Ik ben dus niet alleen je sportinstructeur, maar ook een mentor en een motivator. Daarnaast kan ik je helpen om je de juiste mindset te geven en je te ondersteunen wanneer je het even moeilijk hebt. Door met mij te werken zal je niet alleen fysiek maar ook mentaal groeien.

Kortom: personal training volgen bij mij als coach is veel meer dan alleen sporten. Het gaat mij erom dat we je persoonlijke doelen gaan behalen, het geven van de juiste ondersteuning en motivatie, en het ontwikkelen van een positieve mindset. Ik ga ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf gaat halen en om een gezonde levensstijl te bereiken.

De belangrijkste tip als je overweegt om met een personal trainer te gaan trainen is dat jouw gevoel over de trainer goed moet zijn. Je moet die zogenaamde ‘klik’ met je trainer hebben. Dan heb je de grootste kans op succes!

Even voorstellen

Wie ben ik

personal training aan huis in steenwijk
personal trainer steenwijk

Ik ben Samantha, jouw personal trainer, dertiger en mama van 2 kids. Sporten is al vele jaren een grote hobby. Zo groot dat ik er destijds zelfs mijn werk van heb gemaakt. Door te sporten vind ik de nodige ontspanning. Even helemaal niets moeten en tijd voor en aan jezelf.

Ik hoop dat ik jou ook dat stukje ontspanning en het plezier in sporten kan geven. Graag ga ik aan de slag om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Een stukje advies en het ontwikkelen van jouw sterke punten horen daar ook bij.

Met een regelmatige training en gezond voedingspatroon zul jij jezelf fitter, vitaler en gezonder voelen. En wie wil dat nou niet?! Ga vandaag nog voor die gezonde levensstijl.

Mijn toegevoegde waarde

\

Je hebt geen reistijd, ik kom immers naar je toe!

\

Trainen wanneer het jou uitkomt

\

100% persoonelijke begeleiding

\

Ik zorg ervoor dat jij je doelen behaalt

Wat zeggen anderen

Klant Ervaringen

Sporten bij Samantha heeft mij erg goed gedaan.
De lessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning.
Je krijgt een sportschema waar alles in zit en afgestemd op je wensen.
Een fijne persoonlijke begeleiding.
Luistert naar wat je nodig hebt.
Ik kan het iedereen aanraden als je wil beginnen met een goede en serieuze start voor jezelf!

Sucha Hanekamp

Al een aantal jaren is Samantha mijn persoonlijke trainster/coach. Wat ik heel fijn vind is dat de lessen op mijn persoonlijke kunnen en wensen worden afgestemd, de oefeningen zijn goed op elkaar afgestemd en soms ‘tovert’ ze nog onverwacht iets extra’s uit haar mouw om het nóg meer uitdagend te maken.  Ze weet exact waar mijn grenzen liggen en gaat daar heel subtiel mee om, waar mijn brein denk ‘ik kan het niet meer’, weet Samantha er altijd nog iets meer uit te halen dan ik zelf zou denken. Wat ik ook erg fijn vindt is haar humor, we hebben naast de pittige lessen, ook veel lol. Als ik het even zwaar vindt zegt ze met een lach “jij wilde dit”. Ik ben echt blij met haar begeleiding naar een fitter leven.. Ze is mijn stok achter de deur, ook in het maken van commitment naar de afspraken toe is ze mijn coach.

Bianca Kroeze

Pakketten

Kies zelf hoe jij het liefste traint. Is dat samen of alleen?

*Trainingen worden gegeven aan huis of op een andere, samen gekozen, locatie.

kom in contact

Voeg de daad bij het woord en stel niet langer uit, ervaar wat ik voor jou kan betekenen. De beste manier om hierachter te komen, is door het uit te proberen.

Neem vandaag nog contact met mij op. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet!

Leave this field blank

of