Aanbod speciaal voor de deelnemers van de monkey Fun run

AANBOD DEELNEMERS

MONKEY FUN RUN

YES!!!! Het ticket voor de Monkey Fun Run is binnen en je kan niet wachten om van start te mogen gaan op zondag 23 juli. Maar nu nog even trainen. Oef, je kijkt in je agenda en ziet dat je al vele afspraken hebt staan op de momenten dat je eigenlijk wou gaan sporten. Is dit herkenbaar? Heel veel mensen hebben hier last van en je bent zeker niet de enige.

Wat als er nou een oplossing kon zijn waar ik voor een klein bedrag sportlessen kan volgen op de momenten dat het mij uitkomt?

Zoek niet verder, want met Fun Fit Steenwijk hebben wij hier al aan gedacht. Naast dat wij Personal Training aan huis doen hebben we ook een online platform genaamd Fun Fit Online.

Hoe kan Fun Fit Online jouw helpen?

Laat Fun Fit Online je helpen. Op ons online platform hebben we vele trainingen staan die jou kunnen helpen om fitter te worden. Naast de sportlessen zijn er ook Yoga & Meditatie en Fysio lessen die je lichaam en geest meer ontspannen maakt. Hieronder zie je een overzicht van de actuele online trainingsaanbod. De trainingen zijn te volgende via de app ‘ZENLER’. Hiermee kan je de trainingen volgen op je mobiel, tablet of website. Ideaal en altijd bij je 🙂

 Aanbod Monkey Fun Run deelnemers

Speciaal voor de Monkey Fun Run deelnemers hebben wij de prijs voor een jaar abbonement verlaagt van €97 naar €19,95. Je kan de lessen al volgen voor minder dan €2 euro per maand.

Om gebruik te maken van dit aanbod kan je onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Het aanbod geldt tot zondag 23 juli 2023.

fun fit online training overzicht

Heb je behoefte aan een Personal Trainer die bij jou aan huis komt? Dan ben je nog maar 1 stap verwijderd om een afspraak te realiseren. Klik hiervoor op deze link.

Even voorstellen

Wie ben ik

personal training aan huis in steenwijk
personal trainer steenwijk

Ik ben Samantha, jouw (online) personal trainer, dertiger en mama van 2 kids. Sporten is al vele jaren een grote hobby. Zo groot dat ik er destijds zelfs mijn werk van heb gemaakt. Door te sporten vind ik de nodige ontspanning. Even helemaal niets moeten en tijd voor en aan jezelf.

Ik hoop dat ik jou ook dat stukje ontspanning en het plezier in sporten kan geven. Graag ga ik aan de slag om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Een stukje advies en het ontwikkelen van jouw sterke punten horen daar ook bij.

Met een regelmatige training en gezond voedingspatroon zul jij jezelf fitter, vitaler en gezonder voelen. En wie wil dat nou niet?! Ga vandaag nog voor die gezonde levensstijl.

kom in contact

Voeg de daad bij het woord en stel niet langer uit, ervaar wat ik voor jou kan betekenen. De beste manier om hierachter te komen, is door het uit te proberen.

Neem vandaag nog contact met mij op. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet!

Leave this field blank

of