Ontdek hoe je binnen 12 weken strakker en lekkerder in je vel kunt zitten door ‘gewoon’ te blijven eten.

Door een op maat gemaakt voedingsadvies ben je in staat een gezonde levensstijl en een gezond gewicht te bereiken en behouden. Hiermee kun je het proces van jojoën, diëten, afvallen en weer aankomen voorgoed achter je laten!

Het op maat gemaakte voedingsadvies bestaat uit een individueel schema inclusief boodschappenlijst, gebaseerd op ruststofwisseling, arbeid en sport. Tijdens het 12-weekse programma zul je bovenal gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en lekker eten.

EET

voeding in steenwijk

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie

BEWEEG

beweeg in steenwijk

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl

ONTSPAN

ontspannen in steenwijk

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit

Voedingsadvies

0,5 tot 1 kilo per week afvallen

Individueel of groepstraject mogelijk

Het hele gezin kan mee-eten

Op maat gemaakt

Intensieve begeleiding

Inclusief boodschappenlijst

funfitsteenwijk afvallen voedingsadvies in steenwijk
Bootcamp

Binnen het Fun Fit & Food plan kun je onbeperkt deelnemen aan de Bootcamp trainingen. Deze afwisselende full-body workout zal een positief effect hebben op je algehele fitheid en een aanvulling zijn op je voedingsadvies.

Mocht je een passie hebben voor een andere sportbeoefening, geen probleem, het gaat er tenslotte om dat jij je happy voelt. Lichaamsbeweging zal een vast onderdeel worden van je dagelijkse leven, hier gaan we samen aan werken. Daarnaast zul je er bewust van worden hoe je lekker actief bezig kunt zijn naast het sporten.

LET OP: sporten is niet verplicht. Je kunt ook kiezen voor het Foodplan exclusief sporten.

Waarom?

Gelukkiger, positiever en lekkerder in je vel

Voorgoed afscheid nemen van jojoën en diëten

Een gezonde levensstijl en gezond gewicht bereiken en behouden

De regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht

Je staat er niet alleen voor

Jij verdient een positieve verandering!

funfitsteenwijk balansleven voedingsadvies in steenwijk
Veelgestelde vragen

In principe kost het maken van een maaltijd niet meer tijd dan normaal. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en bestaan uit producten die in de normale supermarkt te vinden zijn.

Jazeker! Niets is beter voor de stimulans dan om mee te doen met het gehele gezin. Je hebt hierbij de mogelijkheid dat één persoon (bijv. één van de ouders) het programma afneemt en dat de rest mee-eet met hetgeen deze persoon ‘moet’ eten of dat je met meerdere personen het programma gaat afnemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat jullie zoveel mogelijk hetzelfde gaan eten zodat je niet onnodig extra boodschappen hoeft te halen.

Wanneer je geen gebruik wil maken van de bootcamp lessen is het mogelijk om PT of personal training lessen te volgen. Samen met jou bepalen we wanneer je privé training wilt ontvangen.

Wanneer je geen bootcamp lessen wilt volgen omdat je bijvoorbeeld elders al sport is het mogelijk om alleen voedingsadvies/schema’s te ontvangen. Het programma blijft hetzelfde echter zal je zelf de beweeg momenten moeten gaan inplannen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kan je contact met ons opnemen.

Als ondernemer kan je bij ons komen sporten en de kosten zakelijk boeken. Voorwaarde is wel dat je personeel in dienst hebt en dat je het personeel ook de mogelijkheid geeft om ook bij ons te komen sporten. Hoe leuk is het om samen met je collega’s een gezonde levensstijl aan te gaan door de combinatie van voeding en sporten. Dit komt zowel de medewerkers als het bedrijf ten goede. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?

AANVRAGEN