fbpx
FAQ items aan het laden...
Sportpark de nieuwe gagels in Steenwijk2018-08-31T11:28:02+02:00

Bootcamp Locatie

De bootcamp lessen worden gegeven op Sportpark de Nieuwe Gagels. Gelegen tussen het hockeyveld en de atletiekbaan van Start ’78 bevindt zich een ideale plek waar wij bootcamp lessen geven. In de avonduren profiteren we van de lichten van deze verenigingen waardoor we het hele jaar door kunnen gaan met de bootcamp lessen. In de zomer en overdag maken we gebruik van de vele apparaten die her en der verspreidt staan in de Groene Long.

Genoeg plek voor de fiets of auto

Er kan met de auto geparkeerd worden op de parkeerplekken van Start ’78. Je parkeert daarmee direct naast het bootcamp terrein. Mocht dit parkeerterrein vol zijn kan er uitgeweken worden naar het parkeerterrein van voetbal vereniging Steenwijk wat 200 meter verderop ligt. Het meeste ideale natuurlijk is dat je met de fiets komt of wandelend/hardlopend!

bootcamp steenwijk parkeerplek parkeergelegenheid parkeren

sportpark de nieuwe gagels in steenwijk bootcamp

Hoe kom je bij ons

Adres Bootcamplocatie
Sportpark de Nieuwe Gagels
Middenweg 22
8332 CZ Steenwijk

Met eigen vervoer:

Vanaf Zwolle: Volg A28 richting Meppel. Na Staphorst richting Meppel/Leeuwarden (A32), afslaan bij afslag 6 Steenwijk. Bij de rotonde linksaf onder viaduct van A 32 door richting Steenwijk. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Daarna bij de volgende rotonde linksaf. Je bevindt je nu op de Middenweg. Na plm. 900 meter bij de T-splitsing links aanhouden. Het sportpark bereik je na plm. 100 meter aan de rechterhand.

Vanaf Heerenveen: Volg A32 tot afslag 6 Steenwijk. Aan het eind van de afslag linksaf en bij de rotonde rechtsaf richting Steenwijk. Bij de volgende rotonde linksaf. Je bevindt je nu op de Middenweg. Verder: zoals vanaf Zwolle.

Vanaf Flevoland: Volg A6 tot afslag 15 (De Munt) bij Emmeloord. Volg N331 tot Marknesse, dan de N333 via Blokzijl tot Steenwijk. Bij de rotonde met het Shell benzinestation rechtdoor (“Steenwijk 1 km”). Via de Zuidveenseweg die snel overgaat in de Schansweg 2,2 km doorrijden tot de hoofdweg een bocht naar rechts maakt. In de bocht rijdt je linksaf (Gagelsweg). Bij de volgende rotonde rechtdoor, de spoorweg over en aan het einde bij de T-splitsing rechtsaf. Je bevindt je nu op de Middenweg. Het sportpark bereik je na plm. 100 meter aan de rechterhand.

Meld je aan voor een GRATIS proefles

Aanmelden
Ga naar de bovenkant