Running-Bootcamp

Ben je een fanatieke renner of start je net met hardlopen? Verbeter je hardloopprestaties met de running bootcamp lessen. Running bootcamp is een wekelijkse training waarbij hardlopen en bootcamp oefeningen gecombineerd worden. Door deze combinatie ben je straks in staat om verder te lopen doordat je uithoudingsvermogen vergroot zal worden. Je spieren, pezen, botten en banden zullen sterker worden; hierdoor heb je minder kans op blessures.

Naast dit gaan we ook kijken of de loophouding verbeterd kan worden zodat je straks makkelijker je kilometers kan maken.

In kleine groepjes van maximaal 6 personen gaan we werken aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen en aan spierversterkende oefeningen. Deze ene week ligt de nadruk op duurloop terwijl de andere week je veel interval oefeningen zal doen.

Voordelen Running-Bootcamp:

Elke keer een andere start locatie

Voor zowel de beginnende als gevorderde hardlopen

Iedereen heeft zijn eigen doel

Ideale combinatie van cardio en kracht

Goed om te weten

De start locatie zal elke keer verschillend zijn. Hardlopen door Steenwijk is leuk, maar lopen in het bos bij Darp of over de Woldberg is veel leuker. En wat dacht je van Giethoorn of over de landerijen bij Steenwijkerwold. Kortom; er zijn genoeg inspirerende omgevingen waar we prima onze running bootcamp lessen kunnen uitoefenen.

Aangezien we ons constant verplaatsen is het niet aan te raden om veel spullen mee te nemen. De instructeur zal een rugtas bij zich hebben waar je de auto- of fiets sleutel in kan opbergen, maar ga hem/haar niet zien als een pakezel. 😉

Van tijd tot tijd zullen er gast instructeurs zijn die één of meerdere lessen zullen verzorgen. Dit om de lessen leuk en inspirerend te houden.

We beginnen in eerste instantie met één lesuur. Mocht het verschil te groot worden (snelheid en afstand) tussen de de deelnemers zullen we overgaan tot twee lesuren waarbij er een beginners- en een gevorderde lesuur komt.

runinng bootcamp in steenwijk

hardlopen in giethoorn en dwarsgracht

Voor wie?

Vindt je hardlopen leuk en je wilt cardio combineren met kracht?  Dan is Running Bootcamp zeker iets voor jou!

De trainingen zijn zowel geschikt voor beginners als voor de meer ervaren hardlopers. De oefeningen die tussendoor worden uitgevoerd kan je uitvoeren op je eigen niveau. Uiteraard zal je wel uitgedaagd worden om net even een stukje harder te lopen danwel een paar extra push-ups, burpees uit te voeren. Je wilt immers wel vooruitgang boeken!

Waar en Wanneer?

Donderdagavond om 19:30 is er Running Bootcamp. De locatie zal elke keer verschillend zijn. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Je bent van harte welkom in deze les.

Wil je graag meedoen maar kun je niet op bovenstaand moment? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zoek met alle plezier naar een passende oplossing.

hardlopen in steenwijk

Kosten

De Running Bootcamp lessen vallen onder de normale abonnementsvormen.

Ben je nog geen lid; meldt je dan aan voor een proefles en ik zie je snel tijdens één van de lessen.

RUNNING BOOTCAMP PROBEREN?

Wil je hardlopen i.c.m. spierversterkende oefeningen? Wacht dan niet langer en geef je nu alvast op.

Aanmelden Running-Bootcamp

Aanmelden