Running Bootcamp

Ben je een fanatieke renner of start je net met hardlopen? Verbeter je hardloopprestaties met de Running Bootcamp lessen. Running Bootcamp is een wekelijkse training waarbij hardlopen en bootcamp oefeningen gecombineerd worden. Door deze combinatie ben je straks in staat om verder te lopen doordat je uithoudingsvermogen vergroot zal worden. Je spieren, pezen, botten en banden zullen sterker worden; hierdoor heb je minder kans op blessures.

Daarnaast kijken we ook naar je loophouding en of hier verbetering mogelijk is zodat je steeds makkelijker je kilometers kunt maken.

In kleine groepjes van maximaal 6 personen gaan we werken aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen en aan spierversterkende oefeningen. De ene week ligt de nadruk op duurloop en de andere week juist op interval. Zo houden we het afwisselend.

Voordelen Running Bootcamp:

Elke keer een andere start locatie

Voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper

Lekker samen sporten in de buitenlucht

Ideale combinatie van cardio en kracht

Goed om te weten

De start locatie zal elke keer verschillend zijn. Hardlopen door Steenwijk is leuk, maar lopen in het bos bij Darp of over de Woldberg is veel leuker. En wat dacht je van Giethoorn of over de landerijen bij Steenwijkerwold. Kortom; genoeg inspirerende omgevingen om Running Bootcamp te volgen.

In verband met het vele verplaatsen is het niet aan te raden om veel spullen mee te nemen. De trainer zal een rugtas bij zich hebben waar je de auto- of fietssleutel in kunt opbergen, maar hij/zij is geen pakezel ;-).

Om iedereen goed tot z’n recht te laten komen zijn er twee lesuren. Zo kunnen we beginnende lopers en gevorderden gemakkelijk opsplitsen.

runinng bootcamp in steenwijk

hardlopen in giethoorn en dwarsgracht

lopen in steenwijk

steenwijk lopen hardlopen

Voor wie?

Lijkt het combineren van hardlopen met krachtoefeningen, in een klein groepje, jou leuk om te doen? Dan is Running Bootcamp zeker iets voor jou!

De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren hardlopers. De krachtoefeningen die tijdens de les worden gedaan, zijn voor een ieder op eigen niveau uit te voeren. Uiteraard met de nodige motivatie om net die paar extra push-ups te doen of net dat stukje harder te lopen. Je wilt immers wel vooruitgang boeken!

Waar en Wanneer?

Donderdagavond van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00

Donderdagavond van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00

De locatie wisselt per week, houdt hiervoor de agenda in de gaten. 

Wanneer zien we jou verschijnen?

hardlopen in steenwijk

Kosten

De Running Bootcamp valt onder de reguliere abonnementsvormen. Je hebt hiervoor geen apart abonnement nodig.

Een keer proberen? Je bent van harte welkom om een proefles te doen. Zie ik je snel bij één van de lessen?

Onbeperkt

€ 40,- p/m

AANVRAGEN
1x per week

€ 30,- p/m

AANVRAGEN
5-rittenkaart (eenmalig)

€ 50,-

AANVRAGEN
RUNNING BOOTCAMP PROBEREN?

Wil je hardlopen i.c.m. spierversterkende oefeningen? Wacht dan niet langer en geef je nu op.

Aanmelden Running-Bootcamp

Aanmelden