Peuter-Bootcamp

Uniek in zijn soort, dat is Peuter-Bootcamp.

Welkom bij onze nieuwe les waarbij moeder en kind beide aan beweging toekomen! Zelf krijg je een uitdagende workout voorgeschoteld. Je kindje kan zich lekker uitleven met de verschillende hindernissen, speciaal bestemd voor hem of haar. Ook vergeten we niet de interactie op te zoeken en je kindje als gewicht te gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld paardje rijden en samen dansjes maken. Hoe leuk klinkt dat?

Voordelen Peuter-Bootcamp:

Geen oppas nodig

Samen sporten met je peuter

‘Sterker worden’

Spelenderwijs leren

In contact komen met andere moeders

Goed om te weten

Peuter-Bootcamp kan gezien worden als een vervolg op de Baby-Bootcamp® lessen, of als start van een sporttraject. Vanaf welk punt je ook start, het maakt niet uit. Samen stemmen we af wat wel en niet gaat en zo is er voor ieder wat wils.

Peuters zijn meestal heel actief, ze vinden het heerlijk om te spelen. Maar wist je dat bewegen ook goed is voor de lichamelijke, sociale, emotionele en verstandelijke ontwikkeling van je kindje? Start dus vandaag nog en voeg meer beweging toe voor je zoon of dochter.

peuter bootcamp in steenwijk

in steenwijk peuter gym doen

peuterbootcamp in steenwijk locatie lange baan 10

Voor wie?

Je peuter is tussen de 1 en 4 jaar oud en jij wilt aan een fysiek fit lichaam werken? Dan is Peuter-Bootcamp zeker iets voor jou! Maar natuurlijk ook als je gewoon weer rustig aan wilt beginnen met sporten. En wat is er dan leuker om dit samen met je peuter te doen.

Tijdens een les Peuter-Bootcamp zullen de Fun en Fit elementen worden toegevoegd. Zo blijft een les leuk maar ook zeker nuttig!

Waar en Wanneer?

Woensdag om 10:15 uur is er Peuter-Bootcamp in Steenwijk (locatie: Emmaschool)

Jullie zijn van harte welkom om eens een les uit te proberen.

samen sporten met je kind in steenwijk

Kosten

10x Peuter-Bootcamp: €109,-

De lessen worden als rittenkaart afgenomen. Zo kan je zelf bepalen waar en wanneer je een les wilt volgen (ideaal voor als je onregelmatig werkt). De eerste les mag je als proefles beschouwen.

Je kan Peuter-Bootcamp ook combineren met de Bootcamp (zonder kind). 

PEUTER-BOOTCAMP PROBEREN?

Lijkt het je leuk om samen met je kleintje te sporten? Wacht dan niet langer en plan je proefles nú in!

Aanmelden Peuter-Bootcamp

Aanmelden