Baby-Bootcamp®

Uniek in zijn soort, dat is Baby-Bootcamp®.

Samen met je baby werk je weer toe naar je eigen vertrouwde fitnesslevel. De intensiteit van alle lessen wordt gelijkmatig opgebouwd zodat je je aan het einde van de cursus weer vertrouwd voelt met je eigen lichaam.

Zo kun je met een goed gevoel weer deelnemen aan de ‘reguliere’ lessen die je wellicht voor je zwangerschap gewend was. Of neem deel aan één van de overige Bootcamp lessen.

In een klein groepje van maximaal 5 vrouwen richten we ons op spierversterkende oefeningen voor de rug en bekkenbodem.

Ook vergeten we de welbekende probleemzones niet; buik, billen, benen. Dit alles wisselen we af met oefeningen voor de kleine, uiteraard gericht op de leeftijd.

Doordat je met je baby traint zal het ‘trainingsgewicht’ elke week toenemen en worden de trainingen geleidelijk aan iets pittiger.

Voordelen Baby-Bootcamp®:

Geen oppas nodig

Samen sporten met je baby

‘Back in shape’

Stimulans motoriek baby

In contact komen met andere mama’s

Goed om te weten

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde Baby-Belt, deze is speciaal ontwikkeld voor de lessen van Baby-Bootcamp®.
Deze Baby-Belt helpt de baby te ondersteunen zodat hij of zij ook betrokken kan worden in elke oefening die de moeder uitvoert.

Mede dankzij de Baby-Belt is er ook voor de baby een waar fitnessgedeelte te ervaren. Natuurlijk niet om sportprestaties te realiseren maar wel om de motorische, geestelijke en emotionele ontwikkeling te stimuleren.

fun fit steenwijk baby bootcamp

baby bootcamp bij fun fit steenwijk

babygym steenwijk

in steenwijk met je baby gymen babygym

baby gym in steenwijk

Voor wie?

Je baby is tussen de 3 en 9 maanden oud en jij wilt weer ‘back in shape’ komen? Dan is Baby-Bootcamp® zeker iets voor jou! Maar natuurlijk ook als je gewoon weer rustig aan wilt beginnen met sporten. En wat is er dan leuker om dit samen met je baby te doen.

Alle oefeningen worden rustig opgebouwd en aanpassingen in verband met fysieke klachten zijn snel gemaakt.

Waar en Wanneer?

Woensdag om 09:00 uur is er Baby-Bootcamp® in Steenwijk

Je bent van harte welkom in deze les.

Wil je graag meedoen maar kun je niet op bovenstaand moment? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zoek met alle plezier naar een passende oplossing.

babybelt babybootcamp funfitsteenwijk

Kosten

De eerste les mag je als proefles beschouwen.

10 lessen Baby-Bootcamp®: €109,-

De lessen worden als rittenkaart afgenomen. Zo kan je zelf bepalen waar en wanneer je een les wilt volgen (ideaal voor als je onregelmatig werkt).

BABY-BOOTCAMP® PROBEREN?

Lijkt het je leuk om samen met je kleintje te sporten? Wacht dan niet langer en geef je nu alvast op.

Aanmelden Baby-Bootcamp®

Aanmelden